Vervoer

 

We proberen zoveel mogelijk de prothesen te versturen in de originele mal en het doosje, zodat de kwaliteit goed blijft. De gedoneerde prothesen worden ingepakt voor vervoer en voorzien van een persoonlijk berichtje. Dit maakt het ontvangen van een prothese voor de Cubaanse vrouw meer persoonlijk. We vermelden dat de prothese is geschonken door een Nederlandse vrouw met een mastectomie. Een gift van vrouw tot vrouw.

Triumph Cargo  en Womy equipment rental nemen de zorg voor het verschepen en het transport van de donaties in Cuba op zich. Alles gaat per zeecontainer van de haven in Rotterdam naar de haven in Havana. 

 

 

 

      

Prothesen en aanverwante materialen worden gecontroleerd, gesorteerd en ingepakt in grote overdozen.

     100 6523 kleiner

 

   20140902_110619.jpgkleiner.jpg4.jpg  

 

Mundo International Logistics draagt Protesis de Mama een warm hart toe.

De dozen worden naar de haven van Rotterdam gebracht om daar door Triumph Cargo verscheept te worden naar de haven van Cuba.

 

illustratie-mundo-international-logistics-voorweb.jpg

 

 

Distributie in Cuba

 

Na aankomst van de dozen prothesen en aanverwante materialen in Cuba worden deze door Womy equipment rental naar het Hospital Universitario Manuel Piti Fajardo te Havana vervoerd. Hier worden de dozen opgeslagen en uitgepakt. In dit ziekenhuis is een donatiekamer waar een patiënt de donatie krijgt die zij nodig heeft. Elke 1ste en 3de woensdagochtend van de maand is er een inloop spreekuur waar patiënten terecht kunnen voor een donatie. Womy equipment rental verzorgt het transport van de donaties naar de andere bij Alas por la Vida aangesloten ziekenhuizen in Cuba.